Tantehilde.be

De pudding en de wandeling.

Categorieën: beesten, de boerderij Reacties: 5 zondag, 25 maart 2012 23:33

Dit weekend gingen we naar de stad. We gingen de boekenwinkel binnen en lieten ons verrassen door Ann de Bode, die hele mooie boeken maakt met prenten in fimoklei. We wisten niet goed wat kiezen, en kochten toen twee boeken om zelf mee aan het werk te gaan. Boetseren en koken, de twee nieuwe hobby's van de dochters. Er werd een regenboogpudding gemaakt en terwijl die moest afkoelen, trokken we onze laarzen aan en gingen naar buiten.

Op deze foto zie je ook meteen de restanten van een verder sportief weekend. Sinds de zon weer schijnt, gaan we al fietsend overal naartoe, en omdat dat met een korte rok niet goed werkt, wordt daar een zeemvel -een coureursbroek dus- onder gedragen.

Iedereen ging graag mee en had voor de gelegenheid zijn beste kleren aangetrokken. Ook puppy Ronja ging weer mee, zij is ondertussen toe aan haar vierde halsband. Elke kwartaal een maatje groter.

- Waar gaan we naartoe?

- We gaan naar de dierenhuisjes kijken…

…wordt vervolgd…

5 Reacties »

 1. Heb je dat vestje voor Winand zelf gemaakt in die Metsolastof? Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe zo'n regenboogpudding er dan uitziet op een bordje?

  An zondag, 25 maart 2012 23:47

 2. Wil iedereen bij jullie dan nog steeds welgezind mee? Bij ons is er precies altijd wel iemand die geen zin heeft als ik zeg dat we naar buiten gaan.

  Oon maandag, 26 maart 2012 08:59

 3. @an: regenboogpuddinng op een bordje is een drapje pudding met fruit eronder gemengeld. Ziet er niet uit, maar maakt niet uit, want het was om dadelijk op te eten

  @oon: welja, we maken er altijd een spannend avontuur van, maar eigenlijk gaan ze allemaal altijd graag mee, al was het alleen maar om ronja, die vinden ze super…

  hilde maandag, 26 maart 2012 09:20

 4. LOL voor de coureursbroek!  Ik doe een kort shortje aan dat net niet onder mijn rok onderuit komt (hoop ik toch ;-) )  Maar zo krijg je toch bruine benen!  Leve het mooie weer!  :-)
      Die kooksprookjes zien er zalig uit, daar ga ik ook eens naar op zoek!

  Villa speelmama maandag, 26 maart 2012 20:02

 5. Die kooksprookjes met warre wortel en benny banaan zijn hier ook een succes. Kijk ook hier eens: http://www.uitmetvlieg.be/agenda/e/kookje-sprookje/8723acfd-d5c7-4d56-bb3a-8d62b0fe04e0

  mama Saartje dinsdag, 27 maart 2012 08:48

RSS feed TrackBack URL

Geef een reactie